Oud of the Box denkt graag buiten de bekende kaders

Binnen de organisatie heerst een sterk gevoel dat het ook anders kan in de zorg. Het doel is dat de cliënt zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen in zijn/haar eigen vertrouwde omgeving, op zijn/haar eigen manier.

De zorgverleners en Susanne hebben dezelfde visie over goede zorg voor de cliënt. Daarnaast is voor Susanne goed werkgeverschap een belangrijk punt.

Ik ben Susanne Kostons-Palmen, medeoprichter van Oud of the Box en sinds april 2023 enig bestuurslid.

Vanaf het moment dat ik ben gaan werken in de thuiszorg, heb ik een sterk gevoel dat het ook anders kan in de zorg.

Met een groot gezin is het soms moeilijk om privé en werk goed in balans te houden.

De liefde voor werken in de zorg, zou hierdoor niet verloren mogen gaan. Vandaar dat er binnen Oud of the Box Thuiszorg gekeken wordt naar wat wel mogelijk is. Zowel voor de cliënt als voor de zorgverleners.

jaren ervaring

Zorg op maat

Kiest u voor Oud of the Box Thuiszorg, dan kiest u voor ervaren zorgverleners die goede zorg op maat willen bieden. Het team en ik vinden het belangrijk dat u zich prettig voelt en wij zijn niet specifiek gericht op de “zorghandelingen”, maar ook op u als persoon.

Wij leren u graag kennen en vinden het belangrijk dat u de regie in handen heeft. Wij zijn er voor het welzijn van de cliënt en hebben aandacht voor het netwerk rondom de cliënt.

Klein team

Ruim de tijd voor DE CLIËNT

Vertrouwde gezichten

Echte aandacht

Aandacht voor netwerk