Wie zijn wij?

Oud of the Box is opgericht door Anouk van Mulekom en Susanne Kostons-Palmen.

We hebben elkaar leren kennen tijdens de HBO-opleiding Verpleegkunde en zijn in 2009 afgestudeerd. We hebben altijd contact gehouden ondanks dat Susanne 10 jaar in Zwitserland heeft gewoond na het voltooien van de opleiding.

Samen willen we de zorg anders aanpakken, omdat we denken dat het echt anders kan! 

Email: anouk@oudofthebox.nl
Mob: 06 – 27 12 27 92

Mijn naam is Anouk van Mulekom, ik ben 33 jaar en woon in Sittard met mijn samengestelde gezin.

Ik heb een dochter van 11 met Noonan syndroom en een dochter van bijna 2 jaar samen met mijn nieuwe partner. Hij heeft ook 4 kinderen. Samen hebben we dus 6 kinderen en een samengesteld gezin draaiende houden is al een hele organisatie op zich!

Ik ben gestart als verpleegkundige in het ziekenhuis in Maastricht op mijn 17e, wat een ervaring was dat! Op een oncologieafdeling met hele zieke mensen, dan waardeer je de kleine dingen van het leven al heel vroeg en klaag je niet zo snel meer.

Na het voltooien van mijn HBO-opleiding Verpleegkunde in het ziekenhuis, ben ik in de thuiszorg begonnen. Ik was altijd op zoek naar een uitdaging en wilde werkprocessen verbeteren.

Ik heb ook nog een tijd als projectverpleegkundige gewerkt en een opleiding gevolgd voor kwaliteitsverpleegkundige, alsook de opleiding Management in Organisatie en Welzijn. Ik heb op deze manier heel veel kanten van de zorg kunnen zien.

Gaandeweg ontwikkel je je eigen visie, je visie op zorg en je visie op medewerkers.

De zorg zit momenteel vast in bepaalde structuren en het is heel moeilijk om deze te doorbreken. Toch denk ik dat het mogelijk is. Je moet gewoon beginnen!

Omdat het in grote organisaties vaak lastig is om veranderingen door te voeren, heb ik al langer het idee om een eigen organisatie te starten en deze vanaf het begin anders in te richten.

In Susanne heb ik de juiste partner gevonden, wij hebben dezelfde visie op zorg en dezelfde visie op medewerkers!

Wij denken daarbij out of the box en proberen nieuwe manieren te vinden om de zorg voor de cliënt vorm te geven, waarbij ook de medewerkers niet vergeten worden!

Email: susanne@oudofthebox.nl
Mob: 06 – 27 12 27 92

Ik ben Susanne Kostons-Palmen, al ruim 10 jaar getrouwd met Dave. Sinds de zomer van 2021 wonen we weer in Nederland, in Sittard welteverstaan.

In 2011 zijn we samen met onze dochter van 5 maanden naar Zwitserland geëmigreerd. In de daaropvolgende jaren heeft ons gezin zich met nog 3 dochters uitgebreid. Na een aantal jaar fulltime moeder te zijn geweest, ben ik in april 2018 begonnen als verpleegkundige (avondverantwoordelijke) in de thuiszorg.

En daar, in Zwitserland, heb ik ook mijn hart verloren aan de thuiszorg.

Anouk en ik hebben elkaar leren kennen tijdens de HBO-V opleiding in 2005. Gedurende mijn jaren in Zwitserland hebben we altijd contact gehouden.  

Eenmaal weer terug in Nederland volgde al gauw een afspraak en kwamen we tot de conclusie dat we allebei dezelfde ideeën hebben over werken in de (thuis)zorg.

Beiden hebben we een groot gezin en willen we dit kunnen combineren met werken in de zorg, zonder daarbij iedere werkdag gestrest het huis te verlaten.

Omdat wij van mening zijn dat dit anders kan, bestond er maar een mogelijkheid: zelf een organisatie starten.

Met veel energie en oog voor alle betrokken partijen ben ik van mening dat onze organisatie het verschil kan maken!

Fozia Mohamed

Verzorgende IG

Quirine Verwer

Verpleegkundige

Dunja Huisman

Helpende +

Wij doen graag iets extra’s voor u, omdat wij u graag gelukkig zien.